TRAJTIMI I DJERSITJES NË SHPUTA DHE PËLLËMBË

Djersitja e tepruar e gjithë trupit duke përfshirë sidomos sqetullat, duart dhe këmbët, e cila është gjithashtu evidente nga një ndjenjë e dallueshme shqetësimi quhet hiperhidrozë.

Mënyra më efektive dhe më e lehtë e trajtimit është injeksioni Botoks. Toksina e Botulinumit bllokon përkohësisht përhapjet kimike të nervave që stimulojnë gjëndrat e djersës, gjë që rezulton në zvogëlimin e djersitjes së tepruar. Djersitja e tepërt ndalon kur gjëndrat e djersës nuk mund të marrin asnjë transmetim kimik. Procedura zgjat për 10 minuta.

Efekti është i dukshëm nga dita e tretë dhe zgjat varësisht nga personi deri në 8 muaj. Nëse kërkohet, procedura mund të përsëritet. Për më shumë informacion të detajuar, klikoni në adresën e mëposhtme.

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
0212 248 08 08

Mobile :
0 (532) 452 57 24

WhatsApp:
+38970307529

Viber:
+38970307529

E-Mail :