ТРЕТМАН ЗА ПРЕКУМЕРНО ПОТЕЊЕ ПОД ПАЗУВИТЕ, РАЦЕТЕ и НОЗЕТЕ

Прекумерното потење на целото тело, вклучувајќи ги особено пазувите, рацете и нозете, што е исто така очигледно со значително чувство на непријатност, се нарекува хиперхидроза.

Најефективен и најлесен начин на лекување е инјектирање со . Ботулиним токсинот привремено ги блокира хемиските преноси на нервите кои ги стимулираат потните жлезди, што резултира со намалување на прекумерното потење. Прекумерното потење се запира кога потните жлезди не можат да примаат никакви хемиски преноси. Процедурата трае околу 10 минути.

Ефектот е видлив од третиот ден и трае до 8 месеци, зависно од пациентот. Ако е потребно постапката може да се повтори.

АДРЕСА

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

Branch Office

Branch Office

ул. Влае бр. 87
Skopje – Macedonia

ТЕЛЕФОН/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :


T (MK) :
02/3133-313

T (MK) :
075402-000

E-Posta :
Open chat