Француски лифтинг со SPRING THREADS конци

Природната продукција на колаген и еластин, кои имаат тенденција да го одржуваат лицето затегнато и со младешкиот изглед, се намалува со текот на времето. Кожата виснува и покажува знаци на стареење. Подигањето на кожата со конци е иновативна процедура, обезбедувајќи понежен, помалку инвазивен, а истовремено многу ефикасен начин за намалување на знаците од стареењето. Тој ќе го затегне и измазни ткиво на лицето.
„Вратете го времето назад“ со францускиот лифтинг.
По 40-тата година од животот, знаците на стареење стануваат видливи на лицето и вратот. Третманот со SPRING THREADS конците е одличен и за мажи и за жени кои имаат опуштена кожа, која виси на лицето и вратот. Тој е најдобрата, минимално инвазивна лифтинг техника ,која се изведува во локална анестезија. Постапката трае околу час до час и половина, а потоа можете да се вратите дома.Фазата на опоравок е кратка. Модринките и отокот, кои можат да се јават по интервенцијата, изчезнуваат за седум до десет дена.

АДРЕСА

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

Branch Office

Branch Office

ул. Влае бр. 87
Skopje – Macedonia

ТЕЛЕФОН/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :


T (MK) :
02/3133-313

T (MK) :
075402-000

E-Posta :