Dr. Çağrı Sade


Në rrethin më luksoz të Stambollit, në Nisantasi, një hap larg dyqaneve dhe kafeneve e famshme, gjendet klinika e tij, një oazë e sofistikuar dhe relaksuese me mbi 350 metra katrorë, ku shoqëria e lartë e Stambollit shkojnë për të ‘rinovuar’ pamjen e tyre.

Kirurgu plastik Dr. Çagri Sade, ofron një shumëllojshmëri të procedurave kirurgjikale dhe jo-kirurgjikale, estetike dhe rikonstruktuese për burrat dhe gratë.

Dr. Sade ka kryer mijëra operacione të suksesshme dhe fitoi përvojë duke praktikuar nën disa prej emrave kryesorë në fushën e kirurgjisë plastike dhe rindërtuese. Pas përfundimit të qëndrimit të tij në vitin 2001, ai pati privilegjin të punonte me emra pionierë në fushën e kirurgjisë plastike në Turqi.

Një vit më pas, Dr. Sade iu bashkua programit vëzhgues të kirurgjisë plastike të Dr. Sherrell J. Aston dhe në të njëjtin vit u bë kirurg i stafit në Spitalin Amerikan në Stamboll.

Aktualisht ai ende po sheh pacientë në Spitalin Amerikan ndërsa drejton klinikën e tij të lulëzuar private duke e ndarë kohën e tij mes pacientëve në të dy vendet.

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :