Brazilian butt lift – Prapanicë braziliane

 

Brazilian butt lift – Prapanicë braziliane

Brazilian butt lift  është një operacion shumë i popullarizuar që me ndihmën e liposuksionit Wasser mundëson që dhjami i mbledhur nga trupi të transferohet në zonën e vitheve për të arritur një pamje më të plotë dhe më të formësuar.

Rekomandohet të bëhet nën anestezi  të përgjithshme. Megjithëse, anestezia lokale është e mundur nëse përfshin transferimin e një vëllimi të vogël  yndyre.

Fjala është për një procedurë të shkurtër që i ofron rehati të madhe pacientit.

Kjo mundëson një pamje të rrumbullakët dhe të plotë.

Transferimi i dhjamit ka një pamje më natyrale krahasuar me implantin. Një përfitim tjetër është rreziku më i ulët i infeksionit krahasuar me implantet e silikonit të prapanicës.

Mund të jetë e nevojshme të vishni një korse për disa kohë pas përfundimit të operimit.

Për të marrë rezultatin e plotë, rekomandohet një pritje prej 6 muajsh. Në disa situata, procedura duhet të përsëritet.

Pacientët duhet të bëjnë test PCR Covid-19 dhe tomografi 2 ditë para operacionit. Pas operacionit, kërkohet një periudhë prej 5-6 ditësh për kontrollë pas operacionit. Pastaj, pacienti mund të kthehet në rutinën e jetës.

Pas një muaji mund të filloni me ushtrime sportive.

Me Brazilian Butt Lift deri në formën perfekte të vitheve tuaja.

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

Branch Office

Branch Office

ул. Влае бр. 87
Skopje – Macedonia

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :


T (MK) :
02/3133-313

T (MK) :
075402-000

E-Posta :
Open chat