Brazilian butt lift – Prapanicë braziliane

LIFTING I GJIRIT

ZMADHIMI I GJIRIT

KIRURGJIA E ZMADHIMIT TË GJOKSIT

ESTETIKA ABDOMINALE (E BARKUT)

LIPOSUCTION ESTETIK

RIMODELIM I KRAHËVE

ZVOGËLIMI I GJIRIT

ZVOGËLIMI DHE LIFTINGU I GJIRIT

RIMODELIMI I BARKUT

MINI RIMODELIM I BARKUT

ZVOGËLIMI I GJOKSIT MASHKULLOR

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

Branch Office

Branch Office

ул. Влае бр. 87
Skopje – Macedonia

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :


T (MK) :
02/3133-313

T (MK) :
075402-000

E-Posta :
Open chat