TRAJTIMI I DJERSITJES NË SHPUTA DHE PËLLËMBË

Djersitja e tepruar e gjithë trupit duke përfshirë sidomos sqetullat, duart dhe këmbët, e cila është gjithashtu evidente nga një ndjenjë e dallueshme shqetësimi quhet hiperhidrozë.

Mënyra më efektive dhe më e lehtë e trajtimit është injeksioni Botoks. Toksina e Botulinumit bllokon përkohësisht përhapjet kimike të nervave që stimulojnë gjëndrat e djersës, gjë që rezulton në zvogëlimin e djersitjes së tepruar. Djersitja e tepërt ndalon kur gjëndrat e djersës nuk mund të marrin asnjë transmetim kimik. Procedura zgjat për 10 minuta.

Efekti është i dukshëm nga dita e tretë dhe zgjat varësisht nga personi deri në 8 muaj. Nëse kërkohet, procedura mund të përsëritet. Për më shumë informacion të detajuar, klikoni në adresën e mëposhtme.

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

Branch Office

Branch Office

ул. Влае бр. 87
Skopje – Macedonia

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :


T (MK) :
02/3133-313

T (MK) :
075402-000

E-Posta :
Open chat