ZMADHIMI I BUZËVEEstetika e shtimit të buzëve bëhet me injektimin e materialeve mbushëse ose indeve të yndyrës të nxjerra nga vetë pacienti. Materialet e mbushjes duhet të jenë të buta dhe të palosshme. Metoda më e natyrshme pa rrezik është përdorimi i materialeve mbushëse të korrur nga indet e yndyrës së trupit. Materialet e mbushjes të futura kanë kohëzgjatje mes dy muajve dhe një viti, sepse shumica e materialit do të absorbohet nga trupi me kalimin e kohës. Për këtë arsye, injeksionet duhet të përsëriten dy e deri në tre herë pas kohëzgjatjes së parashikuar të materialit mbushës. Pas këtyre korrigjimeve shtimi do të arrijë madhësinë e kërkuar dhe do të qëndrojë i përhershëm.

Lloji i aplikimit:

Nëse metoda e zgjedhur është shtim me mbushës, buzët duhet të jenë plotësisht të mpira me një anestezion lokal pasuar nga disa injeksione të përhershme. Ne kemi mundësinë të tregojmë rezultatin gjatë injektimit dhe të diskutojmë rezultatin në vend, sepse pacienti është tërësisht i vetëdijshëm.

Kur metoda e përzgjedhur është injektimi i indeve të dhjamit, pacienti duhet t’i nënshtrohet një anestezie të shkurtër kohore, për shkak se kontakti i materialit me anestezinë lokale mund të shkurtojë kohëzgjatjen e materialit mbushës.

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :