Д-Р. ЧАГРИ САДЕ


Во најлуксузната Истанбулска област -Нишанташе (Nişantaşı), во непосредна близина на сите познати бутици и кафулиња, се наоѓа приватната клиника , во софистицирана и релаксирачка оаза, од над 250 квадратни метри, каде што истанбулската елита доаѓа на подмладување.

Д-р. Чагри Саде, нуди разновидни хируршки и нехируршки третмани, естетски, пластични и реконструктивни интервенции како за жени, така и за мажи.

Дипломира на Факултетот за медицина на Универзитетот во Анкара , а својата специјализација ја обавува во болницата Шишли Етфал во Истанбул, под менторство на водечките имиња од областа на Пластичната и реконструктивната хирургија. По завршувањето на специјализацијата во 2001 година, има привилегија да работи и соработува со најпознатите пластични хирурзи во Турција. Следната година, д-р Саде се пријавува на обука во тимот на американскиот пластичен хирург Др. Шерел Џ. Астон, и истата година станува дел од персоналот во Американската болница во Истанбул. Во моментов тој сеуште оперира и работи со пациенти во Американската болница, а истовремено ја води својата просперитетна приватна клиника. Благодарение на љубовта кон професијата, неговиот професионализам и напорна работа, со висок квалитет, го посветува своето време на пациентите и на двете локации истовремено.

АДРЕСА

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

Branch Office

Branch Office

ул. Влае бр. 87
Skopje – Macedonia

ТЕЛЕФОН/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :


T (MK) :
02/3133-313

T (MK) :
075402-000

E-Posta :