QEPALLË ESTETIKELëkura më e hollë në trupin tonë është te qepallat.Për këtë arsye edhe shenjat më të hershme të plakjes janë të dukshme në qepallat.Indet e tepërta të yndyrës janë evidente në qepallat e poshtme dhe duken si qeska të ënjtura me yndyrë. Të gjitha këto ndryshime i japin pacientit një shprehje të lodhur dhe të trishtuar.Në disa raste lëkura e lirshme në qepallat e sipërme po kufizon edhe zonën e vizionit të syrit. Këto ndryshime të padëshiruara, të lidhura me moshën, mund të restaurohen nga një operacion i quajtur Blefaroplastikë. Edhe pse është një ndërhyrje e vogël, rezultatet ndryshojnë shprehjen e fytyrës në mënyrë mbresëlënëse.

Procedura kryhet nën anestezi lokale dhe zgjat 20-40 minuta, ku indet e tepërta të lëkurës dhe yndyrës do të hiqen dhe mbyllen me qepje estetike. Pas operacionit pacienti mund të ketë sy të nxirë për katër ditë. Pacienti mund të bëjë një dush në ditën e dytë dhe mund të përdorë grim në ditën e tretë për të mbuluar ndryshimet e ngjyrave në sy. Në ditën e pestë qepjet do të hiqen.Asnjë plagë nuk do të mbetet e dukshme. Pacienti do të kthehet në shtëpi menjëherë pas procedurës.

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :