THERMAGE

Procedura Thermage shfrytëzon një teknologji të patentuar të radiofrekuencës (RF). Ajo është provuar klinikisht se mundëson shtrëngimin dhe butësisht tërheq lëkurën për të zbutur rrudhat dhe për të rinovuar konturet e fytyrës. Ndryshe nga procedurat e tjera, procedura pa prerje është e shpejtë dhe e lehtë dhe nuk kërkon pushim nga aktivitetet normale. Ndryshe nga lazerët, kjo procedurë mund të kryhet tek pacientët me të gjitha llojet e lëkurës. Pajisja Thermage është pastruar dhe çertifikuar nga FDA (Administrata e ushqimit dhe medikamenteve) për trajtimin jo invaziv të rrudhave dhe për heqjen e fytyrës.

Si funksionon kjo procedurë?

Pajisja Thermage përdor një filtër të sofistikuar të trajtimit të quajtur ThermaTip. Ky filtër jep një sasi të kontrolluar dhe të paracaktuar të energjisë RF. Me çdo prekje në lëkurë, pajisja ThermaTip nxeh një volum të kolagjenit në shtresat më të thella të lëkurës dhe indet nën të, ndërsa njëkohësisht ndihmon për të mbrojtur shtresën e jashtme të lëkurës me ftohje. Ky veprim i ngrohjes së njëtrajtshme shkakton shtrëngimin e menjëhershëm të strukturave të thella në lëkurën tuaj. Me kalimin e kohës, prodhohet kolagjeni i ri dhe i rimodeluar për të forcuar më tej lëkurën, duke rezultuar në një lëkurë më të shëndetshme, më të butë dhe më të freskët.

Sa kohë do të zgjasin efektet e procedurës Thermage?

Procedura Thermage mund të shkaktojë shtrëngim të menjëhershëm të strukturës së kolagjenit, me shtrëngim shtesë gjatë kohës. Raportet e pabotuara nga mjekët me përvojë tregojnë se rezultatet mund të zgjasin 24 muaj ose më shumë bazuar në procesin e plakjes natyrore të pacientit. Disa raporte madje pretendojnë se do të zgjasë deri në 5 vjet.
A është procedura e Thermage e sigurt?

Procedura Thermage ka një rekord të shkëlqyer sigurie. Me mbi 70,000 trajtime të vlerësuara në mbarë botën deri më sot, ndodhja e raportuar e efekteve anësore minimale është më pak se 1%. Efektet anësore më të shpeshta janë klasifikuar si ënjtje, skuqje, gunga dhe flluska në ose rreth zonës së trajtuar. Këto efekte anësore mund të kalojnë për disa ditë ose javë. Në më pak se 0.2% të pacientëve koha e shërimit mund të zgjasë më shumë se kjo.
Për sa kohë pas trajtimit mund të kthehem në aktivitetet e mia normale?

Shumica e pacientëve kthehen në aktivitetet e tyre të rregullta menjëherë pas procedurës. Disa pacientë përjetojnë skuqje të butë (si djegie nga dielli), por zakonisht zhduket shpejt.

Çfarë do të ndjej gjatë procedurës?

Me çdo prekje të pajisjes, do të përjetoni një ndjesi të shkurtër dhe të thellë të ngrohjes, pasi energjia do të shpërndahet në lëkurën tuaj dhe në indet nën lëkurë. Kjo ndjesi e thellë e nxehtësisë është tregues se kolagjeni juaj po arrin temperatura efektive për shtrëngim. Pajisja ThermaTip ftohet para, gjatë dhe pas ngrohjes për të mbrojtur lëkurën tuaj dhe për ta bërë trajtimin më të rehatshëm. Para trajtimit, mund të aplikohet një krem anestezik për të rritur rehatinë tuaj.

Kur do t’i shoh rezultatet?

Studimet e publikuara kohët e fundit treguan se përmirësimet e matshme të shtrëngimit shfaqen gradualisht mbi 2 deri 6 muaj pas një sesioni të vetëm trajtimi. Megjithatë, shumë pacientë kanë raportuar një përgjigje më të hershme.

Sa sesione trajtimi do të më duhet?

Ndryshe nga shumë procedura me lazer që kërkojnë katër ose më shumë sesione, një trajtim i vetëm Thermage ka prodhuar rezultate në shumicën e pacientëve.

Sa kohë merr seanca?
Procedura Thermage mund të zgjasë nga tridhjetë në nëntëdhjetë minuta, varësisht nga madhësia e zonës së trajtimit. Kohë shtesë mund të kërkohet për përgatitjen e lëkurës para procedurës.

A është aq efektive sa heqja e fytyrës?
Procedura Thermage është një trajtim joinvaziv i tërheqjes së fytyrës me radiovalë në vetëm një seancë pa ndonjë dhimbje dhe siklet. Thermage është procedura e vetme që jep fytyrës një lëkurë më të tërhequr dhe ri-konturon fytyrën tuaj në një mënyrë jo invazive. Thermage është një metodë e sigurt, duke dhënë një shprehje më rinore në një lëkurë të shtrënguar me efekte anësore të papërfillshme. Është trajtimi i zgjedhjes së parë, sidomos në përtëritjen e fytyrës për pacientët të cilët kanë frikë të operojnë ose që kanë kundërindikacione të operimit për shkak të disa problemeve shëndetësore. Thermage kurrë nuk mund të pranohet si aq efektiv sa një operacion i tërheqjes së fytyrës. Sidomos në pacientët me një lëkurë jashtëzakonisht të lirshme dhe të varur ose të trashë dhe person me një mjekër ose nofull ekstremisht të lirshme procedura Thermage nuk do të jetë shumë e suksesshme. Përndryshe, një sesion i dytë pas 6 muajsh mund të kryhet për këta pacientë.

Trackback from your site.

Leave a comment

ADRESA

Head Office

Abdi İpekçi Cad. No: 61/6 Reasürans Han 2
Teşvikiye, Nişantaşı 34367 - İstanbul, TÜRKİYE

Branch Office

Branch Office

ул. Влае бр. 87
Skopje – Macedonia

PHONE/ E-MAIL

P (TR) :
+90 212 248 08 08

Mobile :
+90 532 452 57 24

WhatsApp:
+389 70 307 529

Viber:
+389 70 307 529

E-Mail :


T (MK) :
02/3133-313

T (MK) :
075402-000

E-Posta :